Opråb til Stronzo bryggeri!!

Jeg har ikke kunnet lide Stronzo bryggeriet, lige siden de første gange mødte mig med deres popsmarte reklamer, hvoraf jeg uden fornøjelse gengiver en nedenunder.

For mig at se lugtede det bare for meget af et projekt til at markedsføre smarte øl til det segment som ellers holder sig til Bacardi Breezers, Mookai og Somersby.

Al ære og respekt for forretningsideen, men det aftvinger ikke street cred fra ølentusiasterne. De fleste øl jeg har set fra dem er også ganske generiske i smagen.

Stor var min overraskelse derfor, da jeg lod mig overtale til at prøve deres cigarkasse øl på årets ølfestival i TAP1. Teknisk set hedder den vist Swagger Juice Cigar Cedar Edition, og både duft og smag var umiskendeligt cigarkassepå den virkelig fede måde.

Jeg måtte med et æde en helt masse ord i mig, men heldigvis havde jeg en fantastisk lækker øl at skylle dem ned med. Og her er så mit problem: Siden festivalen er det ikke lykkedes mig at finde pågældende øl nogen steder.

Så Stronzo… får fat i nogle flasker – og kom i gang.

2 Replies to “Opråb til Stronzo bryggeri!!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *