Ølsmagning er fantastisk uden den tunge røgluft

meget øl er meget godtNår du gerne vil ud at smage en god øl med vennerne, er der ikke noget værre end at blive forstyrret af den tunge røgluft, der kan være fra et rigtigt ildsted, eller de mange cigaretter, som også kan være tændt.

Alligevel vil du også gerne have hyggen som den levende ild er med til at give, for det betyder mere end man lige skulle tro, for at skabe en atmosfære, der emmer af lyst til mere end bare det at smage på øllene.

Under en ølsmagning, er der ofte mange forskellige typer af øl, der skal smages på, og det giver dig en mulighed for at komme ud i nogle af smagens kringelkroge når det gælder øl. Er atmosfæren omkring dig perfekt, giver det ofte lige et ekstra niveau til smagen, som ikke er til at forklare – ud over at det er sanserne som bliver brugt godt og grundigt.

Skab hygge med biopejse

Netop en af de ting, der er mulighed for at opleve en god atmosfære med, er helt sikkert de velkendte pejse med bioethanol. Dem har du mulighed for at få i mange forskellige modeller, der kan tilpasses enhver indretning. Det betyder at ølsmagningen kan være akkompagneret af flotte flammer fra de væghængte pejse med bioethanol, og det kan skabe en ekstra illusion til smagen af den gode øl.

øl på flasker

En anden fordel er netop at den tunge røgluft ikke ligger en dæmper på smagssanserne, og derfor vil du også kunne dufte meget mere af øllen – hvilket igen giver flere forskellige facetter til smagen.

Når du først er i gang med en god ølsmagning, er det helt sikkert vigtigt at kunne bruge alle sanserne. Det giver dig mulighed for at dufte til øllen, lade smagsperlerne ramme smagsløgene på tungen og nyde hvor forskelligt godt øl kan smage.

Et lille eksempel er Rochefort 10 – der smager vidt forskelligt fra den bliver åbnet til du har ladet den stå og trække ilt i 10-15 minutter. Bliver du så irriteret af den tunge røgluft, der kan være i lokalet, vil du ikke have samme mulighed for at nyde det.

Nyd ølsmagningen 100%

Der er ingen tvivl om at en indretning, hvor det er pejse med bioethanol, der bliver brugt, er at foretrække, og så giver det stadigvæk en god atmosfære til ølsmagningen. Du får nemlig mulighed for at nyde ølsmagningen uden alt for tung luft på grund af røgen.

Oplev en god ølsmagning, oplev hyggen fra en pejs med bioethanol og smag så godt på øllen – du kommer ikke til at fortryde det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *