Hold ubudne gæster væk fra butikken

Er du butiksejer, så kender du nok også til problemet med at ubudne gæster opholder sig i gyden ved siden af, eller omme bag ved bagindgangen, hvilket både gør medarbejderne og dig selv utryg når der skal lukkes ned om aftenen. Man ved aldrig rigtig hvad de kan finde på, eller hvorfor det er at de lige hænger ud der.

Derfor kan du altså gøre dig selv en stor tjeneste, ved at gøre så meget som muligt for at det ikke er det mest interessante sted de har lyst til at opholde sig. Man kan aldrig skræmme dem helt væk, men man kan gøre meget for at de vælger et andet sted, der er nemmere og mere behageligt at hænge ud. Du skal altså med andre ord ikke i gang med at sætte stort hegn op eller alarmer – der findes mere diskrete måder.

En af disse måder er meget simpel, men er alligevel en af de ubehagelige typers allerværste fjender. Det er nemlig lys. Det skal ikke være noget der står og brænder hele aftenen, for så vender de sig til det, nej det skal være lys der tænder på sensorer når de kommer forbi. Det holder både dem væk og medarbejderne kan bruge det til hvis de skal om bagved og hente noget.

Lys på sensorer giver nemlig følelsen af at nogle har opdaget dem eller kommer til det, hvis de ser at lyset pludselig bliver tændt. Til dette formål skal du selvfølgelig have nogle gode lamper at sætte op og her synes jeg at udendoerslamper.dk, er et rigtig god bud på et sted at finde sådan nogle. Du kan eventuelt prøve med nogle forskellige typer og se hvilke der fungerer bedst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *