Bring gør-det-selv manden frem i sommerferien

Så er sommeren kommet over os og så er det tid til at nyde de 3 uger eller mere ferie, som vi har derhjemme. For mange er det dog også en fantastisk tid til at få lavet lidt mere på huset, som for eksempel at male, lave nye lofter, nyt badeværelse eller måske få optimeret haven en gang.

BlomstMan kan altid høre når landets gør-det-selv mænd kommer ud i arbejdstøjet og går i gang. Vil du gerne selv i gang, så kan det være en fantastisk god ide at læse nogle guides til at lave arbejdet selv, så du både får nogle bedre evner som håndværker, konen bliver gladere og huset stiger i værdi. Ofte har du selvfølgelig en ret god ide om hvordan du skal lave tingene, men der er altid lige de der små detaljer som du har overset, som er så vigtige.

Typisk går man ned i byggemarkedet og snakker med håndværkerne hernede og spørger om gode råd, mens du køber materialerne ind, men du kan også bare slappe af derhjemme og læse i nogle af magasinerne eller surfe rundt på nettet, for at få lidt grundviden. En af de ting, som mange selv kan finde ud af at lave og som ofte er en lækker ting at forbedre, er at få lagt en ny terrasse.

Her skal du have fjernet de gamle sten, have lagt grus til den nye og så endelig få de rigtige sten anlagt på den rigtige måde. Her er jeg faldet over en meget veludført guide fra husplushave.dk, som fortæller dig step by step, hvordan du skal købe stenene ind og hvordan de skal lægges rigtigt, så det er et godt sted at starte.

Et sidste godt råd er ikke at kaste dig over det alene. Er man to om det, så er der bare en masse ting der vil glidere meget nemmere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *